Novinka Tip Zväčšiť
  • 1 z 4
 

Vysoké pánske papuče Adanex Orto-line 25586

Neohodnotené
 

Vysoko kvalitná obuv Orto-line od firmy ADANEX pre mužov , ktorí si pre nohy cenia pohodlie a relax.

€29
Značka Adanex
Kategória Pánske papuče a šľapky
Záruka 2 roky
Zvoľte variant
Kód tovaru 8792/40 farba: čierna
Veľkosť: 40
Vypredané €29
Kód tovaru 8792/41 farba: čierna
Veľkosť: 41
Skladom €29
   
Kód tovaru 8792/42 farba: čierna
Veľkosť: 42
Skladom €29
   
Kód tovaru 8792/43 farba: čierna
Veľkosť: 43
Vypredané €29
Kód tovaru 8792/45 farba: čierna
Veľkosť: 45
Skladom €29
   
 

Obuv je vyrobená z mäkkého, na dotyk príjemného materiálu s prídavkom lycry, vďaka čomu sa obuv rozťahuje. Pružná podrážka poskytuje pohodlie pri chôdzi. Označenie BIO sa vyznačuje vysokým komfortom používania, sú ľahké a odolné. Päta stabilizuje chodidlo a zabraňuje pohybu do strán. Vyvýšenie pod špičkou zabráni tomu, aby chodidlo skĺzlo dopredu a zasiahlo prsty na prednej časti papuče. Obuv má certifikát  „Obuv pre citlivé nohy“  udelený Centrom lekárskej technológie  vo Varšave. Papuče Adanex sú prispôsobené anatomickému tvaru chodidla. Sú ľahké a nezaťažujú kĺby. Materiály pre podšívku sú vybraté tak, aby umožňovali nohe dýchať a prídavok aloe dodáva pocit sviežosti a má fungicídne vlastnosti. Podrážka nefarbí povrch a v papučkách môžete ísť aj von.  


  Farba : čierna 

  Materiál:  velúr, plyš

  Výška opätku : 3cm       Výška prednej platformy : 1,5 cm

  Vnútorná dĺžka :  40- 26cm , 41- 26,5cm , 42- 27cm, 43- 28cm,  44- 28,5 cm , 45- 29cm 

Podobné produkty

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole:

Adanex je poľská obuvná spoločnosť s viac ako 20-ročnou tradíciou vo výrobe pohodlnej obuvi na domáce nosenie. Papuče pánske a dámske, šľapky s otvorenou špicou, anatomicky tvarovaná domáca obuv, moderné papuče pre mladých, pevné papuče pre seniorov. Značka Adanex si zakladá na využití moderných technológií výroby, ktoré zaručujú vysokú kvalitu za prijateľnú cenu.

Nepopierateľnou výhodou domácej obuvi od Adanex sú podrážky, ktoré absorbujú nárazy, majú anatomický tvar, a pritom si zachovávajú ľahkosť a ohybnosť. Papuče vyrobené z prírodných materiálov, vďaka čomu sa udržiava vnútri domácej obuvi správna mikroklíma, papučky aj nohy dýchajú.